Nu har vi anställd hela vår personalstyrka!

Tusen tack för alla ansökningar <3  

Rotundan drivs av den ideella föreningen FIKA - Fantastiskt Intressant Kultur åt Alla, och styrelsen har slitit hårt hela året för att säkerställa att vi ska kunna driva kaféet i år igen.

Rotundans verksamhet är beroende av att vi får in bidrag av olika instanser och vi väntar fortfarande på besked från ett gäng av dessa. Därför kan vi inte veta i vilken omfattning Rotundan kommer köras i sommar, men vi planerar att köra på hårt och utveckla det ordentligt!

-- Rotundan --
Rotundan byggdes år 1865 och har sedan dess försett Halmstadborna med mat, fika (våfflor) och underhållning. Det är den ideella föreningen FIKA som driver Rotundan och vi siktar riktigt högt och långsiktigt mot att utveckla verksamheten och höja statusen på denna oas.

-- The work --
En dag på Rotundan är mångsidig. Vi jobbar i tighta team á 2-5 personer samtidigt där du som medarbetare ska vara redo för alla olika uppgifter. Detta inkluderar allt från att skopa glass, bygga smörrebröd, baka och hälla upp öl, till disk, städ och plockning. Det finns alltid någonting att göra, och vid händelser i parken kan det bli riktigt stressigt, medans vi kan tvingas att stänga om blir riktigt dåligt väder. Du som söker detta ska alltså vara redo för ett mångsidigt arbete, med mycket kärlek!

-- Vår personalstyrka --
Hela Rotundan och föreningen bakom drivs av unga personer med personal i åldrarna från 14 till 30.

-- Kulturen --
Rotundan har en egen liten scen där vi försöker att boka in en massa grymma kulturakter under sommaren. Det kan vara allt från konserter, teater, konst, sommarprat, föreläsningar etc etc. Våra kulturakter är gratis och är ett viktigt inslag i att levandegöra parken under sommaren!

-- Lön --
Vårt viktigaste mål är att kunna höja lönerna till branschstandard, men det kräver tid och hjälp - och tyvärr är inte rotundan ekonomiskt självgående än. Med det sagt så betalar vi så bra som vi kan, och 2019 var det 70-100kr/timma.

-- Dina kvalifikationer --
- Du är (eller känner dig) ung.
- Taggad på att kämpa med oss i sommar.
- Du kan lite huvudräkning och pratar schysst svenska och engelska.
- Du har en känsla för teamwork och jobbanda!

OBS OBS OBS Rotundan är en plats för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

 

©2020 Fantastiskt Intressant Kultur åt Alla