IMG_2898.heic

2022

scen01.png

FIKA = Fantastiskt Intressant Kultur åt Alla

Rotundan drivs helt ideellt på egenskapad föreningsverksamhet av Halmstads unga genom föreningen FIKA – Fantastiskt Intressant Kultur åt Alla. Våra medlemmar är mellan 14-30 år och vi  jobbar stenhårt tillsammans för att hålla igång driften av Rotundan och för att varje sommar skapa ett fantastiskt kulturprogram med helt gratis inträde! Vi har drivit verksamheten under fyra somrar, men själva Rotundan har stått här i närmre 160 år.

Kulturoasen i Norre Katts Park

Rotundan är ett litet kafé, restaurang och bar i Halmstad. Här kan du fika, äta smørrebrød, och dricka lokal fin-öl samtidigt som du njuter av utsikten över parken och Nissan. Eller varför inte spana in någon av de många kulturakterna på vår scen över ett glas bubbel? Hos oss händer det roliga grejer nästan varje dag under juni, juli och augusti.

Vill du spela på vår scen? 🎷

Nu har vi öppnat vi upp ansökningarna till att bli en del av Rotundans Sommarprogram 2021! Vi jobbar hårt med att försöka boka in en bra blandning mellan olika genrer med lokala, regionala och nationellt erkända gäster. Ni vet precis som vi det är oroliga tider, men vi måste ändå våga drömma om en sommar med kaffe, kultur och kärlek! 

Ulrik01.jpg
smorre01.jpg
rotis.jpg

Vi gillar schysst käk

För att vara snälla mot djur och natur har vi valt att fokusera på ett brett sortiment av vegansk mat, men här finns någonting för alla – oavsett om du föredrar kött, fisk, glutenfritt, lakto-ovo-vegetariskt eller helt icke-animaliskt.